Γιορτάζουν
Ξεφυλλίστε το νέο μας κατάλογο κάνοντας κλικ στο εξώφυλλο

Vielfalt

Vielfalt – Η διδακτική σειρά για προχωρημένους μαθητές από 16 ετών, που συνδυάζει βιβλίο και πολυμέσα

Η διδακτική σειρά Vielfalt οδηγεί μέσα από 5 λεπτούς τόμους στα επίπεδα B1+, B2 και Γ1 και προετοιμάζει για τις εξετάσεις του αντίστοιχου επιπέδου (Goethe-Zertifikat, ÖSD, TestDaF). Σχεδιάστηκε εξαρχής ως βιβλίο με ενσωματωμένη διαδραστική έκδοση για τις ανάγκες της online διδασκαλίας. Η πρόσβαση στην ψηφιακή της μορφή γίνεται με την ενεργοποίηση του προσωπικού κωδικού, που βρίσκεται τυπωμένος στο βιβλίο.

Η σειρά Vielfalt δίνει τη δυνατότητα σε προχωρημένους μαθητές να γνωρίσουν ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής, της γλώσσας και του πολιτισμού διάφορων ανθρώπων.  Επικεντρώνεται δε στην ενεργό μάθηση και προετοιμάζει τους μαθητές για την καθημερινότητα, τις σπουδές και την εργασία σε γερμανόφωνο περιβάλλον. Οι ενδιαφέροντες πρωταγωνιστές, τα θέματα και οι ιστορίες του βιβλίου κινούν την περιέργεια των μαθητών, διευκολύνουν την ξεκάθαρη και στοχευμένη μάθηση και εξασφαλίζουν την επιτυχία στην εκμάθηση της γλώσσας. Ασκήσεις συνεργασίας προωθούν την εκμάθηση από κοινού στα πλαίσια του μαθήματος, ενώ η αυτόνομη μάθηση υποστηρίζεται από μια ευρεία γκάμα ασκήσεων για ανομοιογενείς ομάδες μαθητών, πληθώρα ταινιών μικρού μήκους καθώς και επεξηγηματικά βιντεοκλίπ που παρουσιάζουν όλα τα γραμματικά φαινόμενα. Μια πληθώρα επιπλέον διαδραστικών ασκήσεων επιτρέπει στους μαθητές να επαναλάβουν και να εμπεδώσουν την ύλη, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Η ξεκάθαρη δομή και τα σύντομα κεφάλαια με μόνο 4 σελίδες εξασφαλίζουν τη συστηματική διδασκαλία της ύλης και κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον των μαθητών χάρη στη γρήγορη εναλλαγή των θεμάτων.

Η εφαρμογή Hueber interaktiv προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το ψηφιακό βιβλίο και offline στο smartphone ή το tablet και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα ακουστικά κείμενα, τις ταινίες μικρού μήκους, τα επεξηγηματικά βιντεοκλίπ και τις διαδραστικές ασκήσεις.

Ανακαλύψτε τη διδακτική σειρά Vielfalt εδώ!

Einstufungstest – Aufgabenblatt B1+
Einstufungstest – Korrekturschablone B1+
Einstufungstest – Aufgabenblatt B2.1
Einstufungstest – Korrekturschablone B2.1
Einstufungstest – Aufgabenblatt B2.2
Einstufungstest – Korrekturschablone B2.2Online-Einstufungstest

Vielfalt

Progressionsplan für Vielfalt B2.1- und B2.2-Kurse mit Mein Grammatiktraining B2

Top