Γιορτάζουν
Ξεφυλλίστε το νέο μας κατάλογο κάνοντας κλικ στο εξώφυλλο

Πάμε!

Το Πάμε! είναι μία σύγχρονη μέθοδος εκμάθησης ελληνικών για ενήλικες μαθητές. Αποτελείται από δύο τόμους, που οδηγούν στο επίπεδο Α2 και προσφέρει γνώσεις ελληνικών με πρακτική εφαρμογή στα προφορικά, την ακουστική κατανόηση, την κατανόηση γραπτών κειμένων καθώς και στη γραπτή επικοινωνία.

Στο επίκεντρο της διδακτικής σειράς βρίσκεται η προφορική επικοινωνία, η οποία εξασκείται από το πρώτο μάθημα χάρη στη μεγάλη ποικιλία διαλόγων από την καθημερινή ζωή. Οι γραμματικές δομές που απαιτούνται, για να μπορεί να ανταποκριθεί κανείς στους επικοινωνιακούς στόχους, επεξεργάζονται βήμα βήμα, συστηματοποιούνται και εξασκούνται. Μέσα από ασκήσεις, ο μαθητής έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει κάθε φορά μόνος του καινούριες δομές, πράγμα που συμβάλλει καθοριστικά στην αυτόνομη μάθηση. Η παρουσίαση της ύλης σε μικρά βήματα και η ξεκάθαρη δομή του Πάμε! εγγυώνται τη γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας.

Και οι δύο τόμοι της σειράς παρουσιάζουν τόσο τη γλώσσα όσο και πληροφορίες για την Ελλάδα, όπως οι ελληνικές γιορτές και συνήθειες. Επιπλέον δωρεάν διδακτικό υλικό μπορείτε να βρείτε στο www.hueber.de/pame.


Top