Γιορτάζουν
Ξεφυλλίστε το νέο μας κατάλογο κάνοντας κλικ στο εξώφυλλο

Deutsch Sprachkurs Plus. A German Self-Study Course for Beginners

Deutsch Sprachkurs Plus A1/A2. A German Self-Study Course for Beginners

A1 και A2
Ενήλικες
Διατίθεται σε ειδική τιμή σε καθηγητές και ΚΞΓ
€47,50 €42,75

Deutsch Sprachkurs Plus B1. A German Self-Study Course for Beginners

B1
Ενήλικες
Διατίθεται σε ειδική τιμή σε καθηγητές και ΚΞΓ
€53,40 €48,06

Το Deutsch Sprachkurs Plus είναι ένα πλήρες πακέτο εκμάθησης για αρχάριους ενήλικες, που θέλουν να μάθουν Γερμανικά χωρίς δάσκαλο. Προϋποθέτει γνώσεις Αγγλικών και καλύπτει τα επίπεδα Α1, Α2 και Β1. Το πακέτο αποτελείται από το Βιβλίο του μαθητή με ενσωματωμένο το Βιβλίο ασκήσεων (textbook), ένα συνοδευτικό τεύχος (companion), online ασκήσεις, ακουστικά κείμενα και video ως δωρεάν MP3-download. Συνοδεύεται επίσης από δωρεάν App για άμεση πρόσβαση στα ακουστικά κείμενα και τα video από smartphone και tablet.

Το Βιβλίο του μαθητή με ενσωματωμένο το Βιβλίο ασκήσεων περιέχει όλη τη διδακτική ύλη, ασκήσεις για τις δεξιότητες της κατανόησης γραπτών και ακουστικών κειμένων, του γραπτού και προφορικού λόγου, καθώς και τεστ αυτοαξιολόγησης. Η ξεκάθαρη δομή και η φιλική προς τον μαθητή παρουσίαση της ύλης κάνουν τη μέθοδο ιδιαίτερα εύχρηστη για όσους θέλουν να μάθουν χωρίς δάσκαλο. Η διαδικασία της εκμάθησης ενισχύεται από τις διδακτικές συμβουλές και τα πινακάκια με χρήσιμες πληροφορίες, ενώ η μεγάλη ποικιλία κειμένων, οι αυθεντικές σκηνές από την καθημερινότητα και οι ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις γερμανόφωνες χώρες διατηρούν το ενδιαφέρον του μαθητή. Επίσης, με τα τεστ αυτοαξιολόγησης έχει τη δυνατότητα να ελέγχει ο ίδιος την πρόοδό του.

Το συνοδευτικό τεύχος περιέχει τις λύσεις, μία συνοπτική παρουσίαση της γραμματικής με εξηγήσεις στα αγγλικά, μία γερμανοαγγλική αλφαβητική λίστα όλου του λεξιλογίου, καθώς και έναν πίνακα με οδηγίες για την ορθή προφορά.

Στο https://www.hueber.de/sprachkurs-plus/ → Digitale Materialien θα βρείτε τις διαδραστικές online ασκήσεις, καθώς και δωρεάν πρόσθετο βοηθητικό υλικό.


Top