Γιορτάζουν
Ξεφυλλίστε το νέο μας κατάλογο κάνοντας κλικ στο εξώφυλλο

Sicher! σε 5 τόμους

Sicher!

Η διδακτική σειρά Sicher! απευθύνεται σε μαθητές από 15 ετών και καλύπτει σε 5 λεπτούς τόμους τα επίπεδα B1+, B2 και Γ1. Τα θέματα της σειράς κινούνται γύρω από την καθημερινή ζωή, τη δουλειά, τις σπουδές και την επαγγελματική εκπαίδευση. Κάθε κεφάλαιο έχει ξεκάθαρη δομή και αποτελείται από τα παρακάτω μέρη: αναγνωστική κατανόηση - ακουστική κατανόηση - παραγωγή γραπτού λόγου - παραγωγή προφορικού λόγου - λεξιλόγιο - γραμματική καθώς και μία οπτικοακουστική ενότητα. Μια ποικιλία ασκήσεων επανάληψης και εμπέδωσης της ύλης δημιουργεί την ιδανική βάση για τη διδασκαλία στα επίπεδα B1+, B2 και Γ1. Η διδακτική σειρά πλαισιώνεται από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Οι χρήστες smartphone ή tablet έχουν επιπλέον τη δυνατότητα μέσω της εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented-Reality-App) με ένα απλό σκανάρισμα της σελίδας του βιβλίου να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση σε όλα τα ακουστικά κείμενα και τα φιλμάκια.

Einstufungstest, Tipps & Infos, Online-Übungen, Downloads für Lehrer und für Lerner, Linkempfehlungen u.v.m. unter www.hueber.de/sicher.

Progressionsplan für Sicher! aktuell B2-Kurse mit treffend! B2


Top