Γιορτάζουν
Ξεφυλλίστε το νέο μας κατάλογο κάνοντας κλικ στο εξώφυλλο

Pingpong Neu

To Pingpong Neu είναι η καταξιωμένη μέθοδος διδασκαλίας για αρχάριους μαθητές από 11 ετών. Οδηγεί μέσα από τρεις τόμους στο επίπεδο Β1 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς και προετοιμάζει για τις εξετάσεις Fit in Deutsch 1 (επίπεδο Α1), Fit in Deutsch 2 (επίπεδο Α2) και για το Zertifikat B1 (Goethe-Institut και ÖSD).
Ο κάθε τόμος περιλαμβάνει 12 μικρά κεφάλαια με ξεκάθαρη δομή. Έτσι ο μαθητής ολοκληρώνει με σταθερά βήματα τη βασική βαθμίδα (Grundstufe). Μέσα από τα θέματα και τις καταστάσεις από την καθημερινή ζωή των νέων οι μαθητές μαθαίνουν μια αυθεντική γλώσσα με πρωταρχικό στόχο τη μεταξύ τους επικοινωνία από την πρώτη κιόλας ώρα των Γερμανικών. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου εξασκούνται εντατικά οι δεξιότητες της κατανόησης γραπτών και ακουστικών κειμένων και της παραγωγής γραπτού και προφορικού λόγου. Οι εργασίες σε ομάδες ή ζευγάρια και τα παιχνίδια συμβάλλουν στο να γίνει η εκμάθηση της γλώσσας πιο ευχάριστη και αποτελεσματική. Ποικιλία κειμένων, όπως π.χ. αγγελίες εφημερίδας, συνεντεύξεις, ανέκδοτα και e-mails, απεικονίσεις και στατιστικές εξασφαλίζουν ένα ενδιαφέρον μάθημα. Η γραμματική και το βασικό λεξιλόγιο συνοψίζονται στο τέλος κάθε κεφαλαίου δίνοντας έτσι μία σαφή εικόνα για την οργάνωση της μελέτης. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχει επίσης ένα προαιρετικό κείμενο με ασκήσεις στην κατανόηση κειμένου.

Δωρεάν υλικό για το μάθημα και online διαδραστικές ασκήσεις (κατάλληλες και για διαδραστικούς πίνακες) θα βρείτε στο www.hueber.de/pingpong

Progressionsplan
Progressionsplan: Meine Grammatik

Top