Γιορτάζουν
Ξεφυλλίστε το νέο μας κατάλογο κάνοντας κλικ στο εξώφυλλο

Dabei!

Η μέθοδος Dabei! απευθύνεται σε αρχάριους έφηβους μαθητές και καλύπτει ανά δύο λεπτούς τόμους ένα επίπεδο του Κοινού Ευρωπαїκού Πλαισίου Αναφοράς με τελικό στόχο το επίπεδο Β1.

Στο Dabei! η ύλη παρουσιάζεται σε μικρές κατανοητές ενότητες με ξεκάθαρη δομή: Κάθε λεπτός τόμος αποτελείται από τέσσερις ενότητες με δύο ή τρία κεφάλαια η καθεμία. Κάθε ενότητα κινείται θεματικά, εξιστορώντας με χιούμορ μια ιστορία από την καθημερινότητα των εφήβων. Στους δύο τόμους του επιπέδου Β1 η θεματολογία κινείται γύρω από θέματα γενικού ενδιαφέροντος, αλλά και κοινωνικού περιεχομένου, με γνώμονα την ταύτιση των εφήβων με αυτά.

Η διδακτέα ύλη είναι συνδεδεμένη με την εξέλιξη της κάθε ιστορίας και οι συμπαθητικοί πρωταγωνιστές εξασφαλίζουν ήδη από το πρώτο κεφάλαιο τη συναισθηματική ταύτιση των μαθητών μαζί τους. Στο Βιβλίο του μαθητή η σήμανση Und du bist Dabei! δείχνει σε ποιο σημείο τούς δίνεται επιπλέον η δυνατότητα να συνεχίσουν οι ίδιοι την αφήγηση της ιστορίας.

Κάθε θεματική ενότητα ολοκληρώνεται με σελίδες που περιέχουν κείμενα με ασκήσεις κατανόησης, πληροφορίες για τις γερμανόφωνες χώρες, οδηγίες για project, ασκήσεις διαμεσολάβησης, μια συνοπτική παρουσίαση της γραμματικής και των εκφραστικών μέσων, τραγούδια, καθώς και ασκήσεις πάνω στα φιλμάκια του βιβλίου.

Στους δύο τόμους του επιπέδου Β1, αυτές οι σελίδες περιέχουν επιπλέον κείμενα για εξάσκηση της αναγνωστικής κατανόησης, καθώς και ασκήσεις προφορικού λόγου στα πλαίσια της προετοιμασίας για την εξέταση Zertifikat B1.

Οι χρήστες smartphone ή tablet έχουν επιπλέον τη δυνατότητα μέσω της δωρεάν εφαρμογής Hueber Media-App να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση σε όλα τα ακουστικά κείμενα και βίντεο.

 

Εδώ θα βρείτε δωρεάν υλικό για το μάθημά σας, καθώς και όλο το ακουστικό υλικό.

Online διαδραστικές ασκήσες, κατάλληλες και για διαδραστικούς πίνακες θα βρείτε στο: www.hueber.de/dabei/onlineuebungen


Top