Newsletter
Karabatos group
 
Λίγα λόγια

Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει για τα καλά, κι εμείς θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλες/όλους αυτή η σχολική χρονιά να κυλήσει ομαλά και να συνοδεύεται μόνο από χαμόγελα και επιτυχίες! Εμείς, την υποδεχόμαστε με νέες κυκλοφορίες, πολύ ενδιαφέροντα Webinare και την υπόσχεση να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο υλικό για το μάθημά σας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη στις εκδόσεις μας!


Karabatos group - Η συντακτική σας ομάδα

Μόλις κυκλοφόρησε
STARTEN WIR! B1 - Glossar
ISBN 978-960-548-057-8

Η διδακτική σειρά STARTEN WIR! για αρχάριους μαθητές από 16 ετών ξεχωρίζει για το μοντέρνο περιεχόμενο και την ξεκάθαρη δομή της. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και ο τόμος Β1, που προετοιμάζει στοχευμένα για τις απαιτήσεις των εξετάσεων του Zertifikat B1 (Goethe-Institut und ÖSD). Κυκλοφορούν: KURSBUCH, ARBEITSBUCH, DVD με 2 βίντεο για κάθε κεφάλαιο, LEHRERHANDBUCH με πλούσιο υλικό για τον καθηγητή. ΤΩΡΑ και Glossar!

    περισσότερα    
Ladenpreis: 14,80 €
Lehrerangebot: 8,90 €
Deutsch üben
Hören & Sprechen C2

ISBN 978-3-19-847493-8

Ένα χρήσιμο εργαλείο με πλούσιο υλικό για την εξάσκηση στο πιο ψηλό και απαιτητικό επίπεδο C2. Παράλληλα, προετοιμάζει αποτελεσματικά για το Goethe-Zertifikat C2 και το ÖSD Zertifikat C2.

    περισσότερα    
Ladenpreis: 22,30 €
Lehrerangebot: 13,38 €
Einstufungstest BESTE FREUNDE

Για το ένα και μοναδικό BESTE FREUNDE σάς ετοιμάσαμε τώρα και Einstufungstest! Έτσι, θα μπορείτε να ανακαλύψετε εύκολα το επίπεδο των μαθητών σας και να τους εντάξετε σωστά στη σειρά, που θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη τους!

Κατεβάστε το ΔΩΡΕΑΝ με τον κωδικό σας ΕΔΩ:

https://www.karabatos.gr/pdf/BF-Einstufungstest.pdf

https://www.karabatos.gr/pdf/BF-Einstufungstest-Lehrer.pdf

Είστε νέα/νέος συνάδελφος και χρησιμοποιείτε τη σειρά Beste Freunde; Τότε αυτό το Webinar θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο!
Παρακολουθήστε –όποτε έχετε χρόνο και διάθεση– και τις πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για τις πρόσφατες κυκλοφορίες μας:
Και μην ξεχνάτε:
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις
από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 – 17.00) στα τηλ. 210 600 7801-4

Pendelis 31A
153 43 Ag. Paraskevi - Athen

Τel. 210 600 7803-4
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@hueber-hellas.gr
www.hueber-hellas.gr

Πεντέλης 31
153 43 Αγ. Παρασκευή - Αθήνα

Τηλ. 210 600 7801-2
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@karabatos.gr
www.karabatos.gr

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ευρύτερα γνωστός με τον όρο GDPR (General Data Protection Regulation - EE 2016/679), ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018 και αφορά όσες εταιρείες τηρούν βάσεις δεδομένων με προσωπικά στοιχεία πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις εταιρείες «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» και «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.» φροντίζουμε να τηρούμε όλους τους κανόνες απορρήτου και ασφάλειας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παραχωρείτε για την παροχή επιλεγμένων υπηρεσιών. Αυτές αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη διακίνηση και αποστολή διδακτικού υλικού, ενημερωτικών εντύπων (π.χ. newsletters) και προσκλήσεων σε εκδηλώσεις (και άλλα συναφή) ηλεκτρονικά μέσω e-mail ή μέσω ταχυδρομείου, ταχυμεταφορών (courier) και εταιρειών μεταφοράς δεμάτων, τηλεφωνικών μηνυμάτων (SMS) ή με απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες μας με μοναδικό σκοπό τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής σας και την πληρέστερη ενημέρωσή σας και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να πωληθούν, ενοικιασθούν ή να παραχωρηθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Οι ανήλικοι δύνανται να έχουν πρόσβαση μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, η Επιχείρηση διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες, μόλις λάβει γνώση ότι είναι ανήλικοι. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια κρατικά όργανα.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, διατηρείτε το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και να ζητήσετε τη διόρθωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων σας, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση unsubscribe@karabatos.gr ή unsubscribe@hueber-hellas.gr. Σε περίπτωση που δεν αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα, θεωρούμε ότι έχουμε τη συναίνεση – εξουσιοδότησή σας, για να εξακολουθούμε να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε.