Newsletter
Karabatos group
 
Λίγα λόγια

Μία ακόμα σχολική χρονιά είναι μπροστά μας. Μετά την απρόσμενη απώλεια του αγαπημένου μας Χρήστου Καραμπάτου, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο.

Ωστόσο, η ομάδα μας δεσμεύεται –περισσότερο από κάθε άλλη φορά– να είναι δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε, μέσα από γνώριμους και νέους τρόπους επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη στήριξή σας κι ευχόμαστε από καρδιάς να είστε πάντα καλά!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε όλες και όλους!


Karabatos group

Η πάντα δημιουργική συντακτική σας ομάδα

Μόλις κυκλοφόρησε
Die A2-Box
ISBN 978-960-465-062-0

Για ολοκληρωμένη επανάληψη της ύλης του επιπέδου Α2!

    περισσότερα    
Ladenpreis: 19,80 €
Lehrerangebot: 11,88 €
treffend! B1
ISBN 978-960-465-056-9

Το πλούσιο λεξιλόγιο είναι η βάση, για να κατακτήσει κανείς το επίπεδο Β1! Με το treffend! B1 ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται μέσα από 17 θεματικές ενότητες με μεγάλη ποικιλία ευχάριστων ασκήσεων.

    περισσότερα    
Διατίθεται στους καθηγητές ως δείγμα ΔΩΡΕΑΝ
TOPFIT Β1
für das Zertifikat B1 (Goethe-Institut και ÖSD)

ISBN 978-960-465-094-1

Δίπλα στους πολύ πετυχημένους τίτλους μας για το Zertifikat B1 (μπλε + κόκκινο βιβλίο) έρχεται τώρα να προστεθεί και το TOPFIT B1.
Σε 12 κεφάλαια καλύπτεται όλη η ύλη του Β1 μέσα από 24 θεματικές ενότητες.

    περισσότερα    
TOPFIT B1 - Lehrerbuch
mit MP3-CD

ISBN 978-960-465-095-8

Στο Lehrerbuch θα βρείτε –όπως πάντα– ολόκληρο το βιβλίο του μαθητή με συμπληρωμένες τις λύσεις και επιπλέον ενσωματωμένο ένα MP3-CD με όλα τα ακουστικά κείμενα.

    περισσότερα    
Διατίθεται στους καθηγητές ως δείγμα ΔΩΡΕΑΝ
Schreibtraining B2
ISBN 978-960-465-098-9

Schreibtraining B2 για το Goethe-Zertifikat B2 – ένα απολύτως απαραίτητο βοήθημα

Μέσα από 25 σύντομα κεφάλαια με σύγχρονα και ενδιαφέροντα θέματα oι μαθητές γνωρίζουν πώς να γράφουν με άνεση ωραία κείμενα για το απαιτητικό επίπεδο Β2.
Βήμα βήμα θα γνωρίσουν τα τυπικά χαρακτηριστικά του κάθε κειμένου, θα βρουν ιδέες και λεξιλόγιο και θα εξασκηθούν στη σύνδεση προτάσεων χρησιμοποιώντας το λεξιλόγιο αυτό. Επίσης, θα δουλέψουν τις χρήσιμες εκφράσεις για όλα τα πιθανά σενάρια που μπορεί να εμφανιστούν στις εξετάσεις, ώστε να μπορέσουν να γράψουν στο τέλος με άνεση και σιγουριά ένα πολύ ωραίο κείμενο για το κάθε θέμα.

    περισσότερα    
Διατίθεται στους καθηγητές ως δείγμα ΔΩΡΕΑΝ
Hörtraining B2 neu
ISBN 978-960-465-076-7

Με 28 τεστ εξάσκησης και 5 πλήρη Modelltest, το Hörtraining B2 neu προσφέρει πλούσιο ακουστικό υλικό καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα επίκαιρων θεμάτων, που κινούν το ενδιαφέρον των μαθητών. Οι ασκήσεις παρουσιάζουν αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας και οι στρατηγικές, που δουλεύονται στο βιβλίο, βοηθούν τους μαθητές να βελτιώσουν σημαντικά την ικανότητά τους να κατανοούν ακουστικά κείμενα σε ένα απαιτητικό επίπεδο, καθώς και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των εξετάσεων.

    περισσότερα    
Hörtraining B2 neu - Lehrerbuch mit MP3-CD
ISBN 978-960-465-077-4

Το Βιβλίο του καθηγητή με ενσωματωμένο το MP3-CD, περιέχει ολόκληρο το Βιβλίο του μαθητή με συμπληρωμένες τις λύσεις, καθώς και επισήμανση των ενδεικτικών σημείων στην απομαγνητοφώνηση των ακουστικών κειμένων.

    περισσότερα    
Διατίθεται στους καθηγητές ως δείγμα ΔΩΡΕΑΝ
Ohnɘ Flɘiß kɘin Prɘis
Διδάσκοντας Γερμανικά σε μαθητές με ΔΥΣΛΕΞΙΑ
ISBN 978-960-465-099-6
ohne-fleiss-kein-preis ohne-fleiss-kein-preis
Διατίθεται σε ειδική τιμή σε καθηγητές και ΚΞΓ

Ladenpreis: 29,60 €
Lehrerangebot: 14,80 €

Το Βιβλίο Ohnɘ Flɘiß kɘin Prɘis απευθύνεται σε καθηγητές, που θέλουν να στηρίξουν τους μαθητές με Δυσλεξία στο μάθημα των Γερμανικών. Είναι όμως ταυτόχρονα και ένα πολύτιμο βοήθημα, καθώς προσφέρει χρήσιμα εργαλεία, για να αναγνωρίσετε πιθανές δυσκολίες και να ενισχύσετε ανάλογα την απόδοση των μαθητών σας. Περιλαμβάνει:

  • τα χαρακτηριστικά της Δυσλεξίας κατά την εκμάθηση των Γερμανικών, καθώς και σύγχρονες προτάσεις διδακτικής μεθοδολογίας
  • δραστηριότητες αξιολόγησης και καταγραφής των δυσκολιών στους τομείς της φωνολογικής επίγνωσης, ορθογραφημένης γραφής και κατανόησης γραμμάτων, συλλαβών και λέξεων
  • δραστηριότητες για τη βελτίωση της επίδοσης των μαθητών με Δυσλεξία. Οι προτεινόμενες δραστηριότητες είναι κατάλληλες για το επίπεδο γλωσσομάθειας Α1.

Το Βιβλίο συνοδεύεται από ένα τεύχος με έγχρωμα ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για φωτοτυπία και χρήση στο μάθημα.

Και μην ξεχνάτε …
Testbuch
ISBN 978-960-465-090-3
Glossar
ISBN 978-960-465-093-4
Lehrerbuch mit MP3-CD
ISBN 978-960-465-091-0
Progressionsplan für Projekt ÖSD B2 mit treffend! B2
Κατεβάστε το ΔΩΡΕΑΝ εδώ .
Mustertexte zum SCHREIBEN
Κατεβάστε τα ΔΩΡΕΑΝ με τον κωδικό σας:
https://www.karabatos.gr/pdf/ProjektOSD-B2-Mustertexte.pdf
Και μην ξεχνάτε:
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις
από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 – 17.00) στα τηλ. 210 600 7801-4

Pendelis 31A
153 43 Ag. Paraskevi - Athen

Τel. 210 600 7803-4
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@hueber-hellas.gr
www.hueber-hellas.gr

Πεντέλης 31
153 43 Αγ. Παρασκευή - Αθήνα

Τηλ. 210 600 7801-2
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@karabatos.gr
www.karabatos.gr

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ευρύτερα γνωστός με τον όρο GDPR (General Data Protection Regulation - EE 2016/679), ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018 και αφορά όσες εταιρείες τηρούν βάσεις δεδομένων με προσωπικά στοιχεία πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις εταιρείες «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» και «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.» φροντίζουμε να τηρούμε όλους τους κανόνες απορρήτου και ασφάλειας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παραχωρείτε για την παροχή επιλεγμένων υπηρεσιών. Αυτές αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη διακίνηση και αποστολή διδακτικού υλικού, ενημερωτικών εντύπων (π.χ. newsletters) και προσκλήσεων σε εκδηλώσεις (και άλλα συναφή) ηλεκτρονικά μέσω e-mail ή μέσω ταχυδρομείου, ταχυμεταφορών (courier) και εταιρειών μεταφοράς δεμάτων, τηλεφωνικών μηνυμάτων (SMS) ή με απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες μας με μοναδικό σκοπό τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής σας και την πληρέστερη ενημέρωσή σας και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να πωληθούν, ενοικιασθούν ή να παραχωρηθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Οι ανήλικοι δύνανται να έχουν πρόσβαση μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, η Επιχείρηση διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες, μόλις λάβει γνώση ότι είναι ανήλικοι. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια κρατικά όργανα.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, διατηρείτε το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και να ζητήσετε τη διόρθωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων σας, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση unsubscribe@karabatos.gr ή unsubscribe@hueber-hellas.gr. Σε περίπτωση που δεν αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα, θεωρούμε ότι έχουμε τη συναίνεση – εξουσιοδότησή σας, για να εξακολουθούμε να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε.