Newsletter
Karabatos group
 
Λίγα λόγια

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε κι έτσι θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ορισμένα χρήσιμα εργαλεία, που θα σας διευκολύνουν να οργανώσετε το μάθημά σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Επειδή όμως ετοιμάζουμε κι άλλες όμορφες εκπλήξεις για σας, μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για τις νέες μας κυκλοφορίες από την ιστοσελίδα μας www.karabatos.gr, τη σελίδα μας στο Facebook Karabatos group και το κανάλι μας στο YouTube KARABATOS GROUP PUBLICATIONS.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θα είμαστε δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε!

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά από όλους εμάς για όλους εσάς!


Karabatos group - Η συντακτική σας ομάδα

Katalog
2021-2022

Ο νέος μας κατάλογος σάς
έχει σταλεί ταχυδρομικά.
Ξεφυλλίστε τον και ΕΔΩ:

Kursplanung
2021-2022

Επειδή το αποτελεσματικό
μάθημα θέλει οργάνωση!

https://www.karabatos.gr/pdf/
Kursplanung%202021-22.pdf

Einstufungstests για τους καινούριους μαθητές σας!

Σωστή αξιολόγηση – Κατάλληλο επίπεδο – Αποτελεσματικό μάθημα:

MOTIVE, MENSCHEN, SICHER!: για να κατεβάσετε το Einstufungstest ως PDF, κάντε ΚΛΙΚ στον αντίστοιχο τίτλο.

Εναλλακτικά κάντε ΚΛΙΚ εδώ https://www.hueber.de/einfach-digital/einstufungstests , επιλέξτε τον τίτλο που θέλετε (MOTIVE, MENSCHEN SICHER!) και έχετε το Einstufungstest ONLINE.

ΤΩΡΑ στη διάθεσή σας και για το Paul, Lisa & Co!

Κάντε ΚΛΙΚ εδώ: https://www.karabatos.gr/el/downloads-lesson-structure:

Audiodateien

Όλο το ακουστικό υλικό για τις αγαπημένες σας σειρές και τα βιβλία εξετάσεων που εμπιστεύεστε ως ΔΩΡΕΑΝ download για εσάς και τους μαθητές σας ΕΔΩ:

https://www.karabatos.gr/el/audiodateien

Mustertexte zum SCHREIBEN

Επειδή εσείς μας το ζητήσατε! Mustertexte για όλα τα θέματα των βιβλίων
Zertifikat B1 neu, Projekt B1 neu, Projekt B2 neu, Schreibtraining B2 και Projekt ÖSD B2.
Κατεβάστε τα ΔΩΡΕΑΝ με τον κωδικό σας: karabatos2019

https://www.karabatos.gr/el/downloads-additional-content

Lösungen und Tests

Όλο το χρήσιμο υλικό για το
μάθημά σας –αποκλειστικά για καθηγητές– με τη χρήση του
κωδικού σας: karabatos2019

https://www.karabatos.gr/el/liseis-tests

Beste Freunde – digital

Για τον διαδραστικό πίνακα στην τάξη, αλλά και για τηλεδιδασκαλία!

για τα δημόσια Δημοτικά Σχολεία

Στους συναδέλφους στα δημόσια ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ προτείνουμε για τη νέα σχολική χρονιά τις δύο εγκεκριμένες από το Υπουργείο Παιδείας και πολύ πετυχημένες διδακτικές σειρές, που έχουν αγαπηθεί από καθηγητές και μαθητές:

Και μην ξεχνάτε:
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις
από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 – 17.00) στα τηλ. 210 600 7801-4

Pendelis 31A
153 43 Ag. Paraskevi - Athen

Τel. 210 600 7803-4
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@hueber-hellas.gr
www.hueber-hellas.gr

Πεντέλης 31
153 43 Αγ. Παρασκευή - Αθήνα

Τηλ. 210 600 7801-2
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@karabatos.gr
www.karabatos.gr

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ευρύτερα γνωστός με τον όρο GDPR (General Data Protection Regulation - EE 2016/679), ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018 και αφορά όσες εταιρείες τηρούν βάσεις δεδομένων με προσωπικά στοιχεία πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις εταιρείες «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» και «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.» φροντίζουμε να τηρούμε όλους τους κανόνες απορρήτου και ασφάλειας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παραχωρείτε για την παροχή επιλεγμένων υπηρεσιών. Αυτές αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη διακίνηση και αποστολή διδακτικού υλικού, ενημερωτικών εντύπων (π.χ. newsletters) και προσκλήσεων σε εκδηλώσεις (και άλλα συναφή) ηλεκτρονικά μέσω e-mail ή μέσω ταχυδρομείου, ταχυμεταφορών (courier) και εταιρειών μεταφοράς δεμάτων, τηλεφωνικών μηνυμάτων (SMS) ή με απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες μας με μοναδικό σκοπό τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής σας και την πληρέστερη ενημέρωσή σας και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να πωληθούν, ενοικιασθούν ή να παραχωρηθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Οι ανήλικοι δύνανται να έχουν πρόσβαση μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, η Επιχείρηση διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες, μόλις λάβει γνώση ότι είναι ανήλικοι. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια κρατικά όργανα.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, διατηρείτε το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και να ζητήσετε τη διόρθωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων σας, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση unsubscribe@karabatos.gr ή unsubscribe@hueber-hellas.gr. Σε περίπτωση που δεν αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα, θεωρούμε ότι έχουμε τη συναίνεση – εξουσιοδότησή σας, για να εξακολουθούμε να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε.