Newsletter
Karabatos group
 

30 χρόνια ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
… εκπλήξεων συνέχεια με έναν τίτλο μοναδικό στο είδος του!


Karabatos group - Η συντακτική σας ομάδα

Μόλις κυκλοφόρησε
Ohnɘ Flɘiß kɘin Prɘis
Διδάσκοντας Γερμανικά σε μαθητές με ΔΥΣΛΕΞΙΑ

ISBN 978-960-465-099-6
ohne-fleiss-kein-preis ohne-fleiss-kein-preis
Διατίθεται σε ειδική τιμή σε καθηγητές και ΚΞΓ

Ladenpreis: 29,60 €
Lehrerangebot: 14,80 €

Το Βιβλίο Ohnɘ Flɘiß kɘin Prɘis απευθύνεται σε καθηγητές, που θέλουν να στηρίξουν τους μαθητές με Δυσλεξία στο μάθημα των Γερμανικών. Είναι όμως ταυτόχρονα και ένα πολύτιμο βοήθημα, καθώς προσφέρει χρήσιμα εργαλεία, για να αναγνωρίσετε πιθανές δυσκολίες και να ενισχύσετε ανάλογα την απόδοση των μαθητών σας. Περιλαμβάνει:

  • τα χαρακτηριστικά της Δυσλεξίας κατά την εκμάθηση των Γερμανικών, καθώς και σύγχρονες προτάσεις διδακτικής μεθοδολογίας
  • δραστηριότητες αξιολόγησης και καταγραφής των δυσκολιών στους τομείς της φωνολογικής επίγνωσης, ορθογραφημένης γραφής και κατανόησης γραμμάτων, συλλαβών και λέξεων
  • δραστηριότητες για τη βελτίωση της επίδοσης των μαθητών με Δυσλεξία. Οι προτεινόμενες δραστηριότητες είναι κατάλληλες για το επίπεδο γλωσσομάθειας Α1.

Το Βιβλίο συνοδεύεται από ένα τεύχος με έγχρωμα ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για φωτοτυπία και χρήση στο μάθημα.

Και μην ξεχνάτε:
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις
από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 – 17.00) στα τηλ. 210 600 7801-4

Pendelis 31A
153 43 Ag. Paraskevi - Athen

Τel. 210 600 7803-4
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@hueber-hellas.gr
www.hueber-hellas.gr

Πεντέλης 31
153 43 Αγ. Παρασκευή - Αθήνα

Τηλ. 210 600 7801-2
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@karabatos.gr
www.karabatos.gr

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ευρύτερα γνωστός με τον όρο GDPR (General Data Protection Regulation - EE 2016/679), ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018 και αφορά όσες εταιρείες τηρούν βάσεις δεδομένων με προσωπικά στοιχεία πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις εταιρείες «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» και «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.» φροντίζουμε να τηρούμε όλους τους κανόνες απορρήτου και ασφάλειας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παραχωρείτε για την παροχή επιλεγμένων υπηρεσιών. Αυτές αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη διακίνηση και αποστολή διδακτικού υλικού, ενημερωτικών εντύπων (π.χ. newsletters) και προσκλήσεων σε εκδηλώσεις (και άλλα συναφή) ηλεκτρονικά μέσω e-mail ή μέσω ταχυδρομείου, ταχυμεταφορών (courier) και εταιρειών μεταφοράς δεμάτων, τηλεφωνικών μηνυμάτων (SMS) ή με απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες μας με μοναδικό σκοπό τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής σας και την πληρέστερη ενημέρωσή σας και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να πωληθούν, ενοικιασθούν ή να παραχωρηθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Οι ανήλικοι δύνανται να έχουν πρόσβαση μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, η Επιχείρηση διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες, μόλις λάβει γνώση ότι είναι ανήλικοι. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια κρατικά όργανα.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, διατηρείτε το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και να ζητήσετε τη διόρθωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων σας, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση unsubscribe@karabatos.gr ή unsubscribe@hueber-hellas.gr. Σε περίπτωση που δεν αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα, θεωρούμε ότι έχουμε τη συναίνεση – εξουσιοδότησή σας, για να εξακολουθούμε να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε.