Newsletter
Karabatos group
 

Φέτος, η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ συμπληρώνει 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, 30 χρόνια προσφοράς στο μάθημα των Γερμανικών.
Η ομάδα μας έχει ετοιμάσει για αυτή την ξεχωριστή για μας επετειακή χρονιά πολλούς νέους τίτλους – χρήσιμα εργαλεία για το μάθημά σας!
Ξεκινάμε λοιπόν με 3 νέα βιβλία …

… και αυτό είναι μόνο η αρχή!


Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και προπαντός ΥΓΕΙΑ σε όλους!


Karabatos group - Η συντακτική σας ομάδα

Μόλις κυκλοφόρησε

TOPFIT B1

TOPFIT B1 - Lehrerbuch

Schreibtraining B2

TOPFIT Β1
für das Zertifikat B1 (Goethe-Institut και ÖSD)

ISBN 978-960-465-094-1

Δίπλα στους πολύ πετυχημένους τίτλους μας για το Zertifikat B1 (μπλε + κόκκινο βιβλίο) έρχεται τώρα να προστεθεί και το TOPFIT B1.
Σε 12 κεφάλαια καλύπτεται όλη η ύλη του Β1 μέσα από 24 θεματικές ενότητες.

Όλα τα ακουστικά κείμενα διατίθενται ως ΔΩΡΕΑΝ download.

    περισσότερα    
TOPFIT B1 - Lehrerbuch
mit MP3-CD

ISBN 978-960-465-095-8

Στο Lehrerbuch θα βρείτε –όπως πάντα– ολόκληρο το βιβλίο του μαθητή με συμπληρωμένες τις λύσεις και επιπλέον ενσωματωμένο ένα MP3-CD με όλα τα ακουστικά κείμενα.

    περισσότερα    
Διατίθεται στους καθηγητές ως δείγμα ΔΩΡΕΑΝ
Schreibtraining B2
ISBN 978-960-465-098-9

Επειδή εσείς μας το ζητήσατε!
Schreibtraining B2 για το Goethe-Zertifikat B2 – ένα απολύτως απαραίτητο βοήθημα
Μέσα από 25 σύντομα κεφάλαια με σύγχρονα και ενδιαφέροντα θέματα oι μαθητές γνωρίζουν πώς να γράφουν με άνεση ωραία κείμενα για το απαιτητικό επίπεδο Β2.
Βήμα βήμα θα γνωρίσουν τα τυπικά χαρακτηριστικά του κάθε κειμένου, θα βρουν ιδέες και λεξιλόγιο και θα εξασκηθούν στη σύνδεση προτάσεων χρησιμοποιώντας το λεξιλόγιο αυτό. Επίσης, θα δουλέψουν τις χρήσιμες εκφράσεις για όλα τα πιθανά σενάρια που μπορεί να εμφανιστούν στις εξετάσεις, ώστε να μπορέσουν να γράψουν στο τέλος με άνεση και σιγουριά ένα πολύ ωραίο κείμενο για το κάθε θέμα.

    περισσότερα    
Διατίθεται στους καθηγητές ως δείγμα ΔΩΡΕΑΝ
Και μην ξεχνάτε:
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις
από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 – 17.00) στα τηλ. 210 600 7801-4

Pendelis 31A
153 43 Ag. Paraskevi - Athen

Τel. 210 600 7803-4
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@hueber-hellas.gr
www.hueber-hellas.gr

Πεντέλης 31
153 43 Αγ. Παρασκευή - Αθήνα

Τηλ. 210 600 7801-2
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@karabatos.gr
www.karabatos.gr

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ευρύτερα γνωστός με τον όρο GDPR (General Data Protection Regulation - EE 2016/679), ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018 και αφορά όσες εταιρείες τηρούν βάσεις δεδομένων με προσωπικά στοιχεία πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις εταιρείες «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» και «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.» φροντίζουμε να τηρούμε όλους τους κανόνες απορρήτου και ασφάλειας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παραχωρείτε για την παροχή επιλεγμένων υπηρεσιών. Αυτές αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη διακίνηση και αποστολή διδακτικού υλικού, ενημερωτικών εντύπων (π.χ. newsletters) και προσκλήσεων σε εκδηλώσεις (και άλλα συναφή) ηλεκτρονικά μέσω e-mail ή μέσω ταχυδρομείου, ταχυμεταφορών (courier) και εταιρειών μεταφοράς δεμάτων, τηλεφωνικών μηνυμάτων (SMS) ή με απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες μας με μοναδικό σκοπό τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής σας και την πληρέστερη ενημέρωσή σας και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να πωληθούν, ενοικιασθούν ή να παραχωρηθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Οι ανήλικοι δύνανται να έχουν πρόσβαση μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, η Επιχείρηση διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες, μόλις λάβει γνώση ότι είναι ανήλικοι. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια κρατικά όργανα.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, διατηρείτε το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και να ζητήσετε τη διόρθωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων σας, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση unsubscribe@karabatos.gr ή unsubscribe@hueber-hellas.gr. Σε περίπτωση που δεν αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα, θεωρούμε ότι έχουμε τη συναίνεση – εξουσιοδότησή σας, για να εξακολουθούμε να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε.