Newsletter
Karabatos group
 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ … αλλά είμαστε κοντά σας!

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες και γνωρίζοντας τις ανάγκες σας, προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ –σ’ εσάς και τους μαθητές σας– τα Audiodateien καθώς και τα Online-Übungen για όλα τα αγαπημένα σας βιβλία …

Το ακουστικό υλικό των αγαπημένων σας βιβλίων διατίθεται ΤΩΡΑ και ως ΔΩΡΕΑΝ download εδώ: https://www.karabatos.gr/el/audiodateien

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ … και παραμένουμε fit κάνοντας ασκήσεις online!

Τώρα οι μαθητές όχι μόνο δεν χάνουν την επαφή με το μάθημα, αλλά κάνουν επανάληψη και εμπεδώνουν την ύλη με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

• BESTE FREUNDE https://hueber.de/beste-freunde/lernen

• MIT UNS https://www.hueber.de/mit-uns/lernen/uebungen

• MOTIVE https://hueber.de/motive/lernen/onlineuebungen

• STARTEN WIR! https://hueber.de/starten-wir/lernen/uebungen

• MENSCHEN https://hueber.de/menschen/lernen/uebungen

• SICHER! https://hueber.de/sicher/lernen/interaktiv

Είμαστε εδώ … και συνεχίζουμε μαζί!

Μόλις κυκλοφόρησε

Lesetraining B2 neu - Glossar

Jana und Dino 2 - Arbeitsbuch

MIT UNS C1 - Arbeitsbuch

STARTEN WIR! B1 - Kursbuch

Neue Lektüren auf B1-Niveau

Lesetraining B2 neu - Glossar
ISBN 978-960-465-089-7

Το Lesetraining B2 neu, που προετοιμάζει τους μαθητές από τα πρώτα μαθήματα του επιπέδου Β2 συστηματικά και αποτελεσματικά για τις απαιτήσεις του Modul LESEN (Goethe-Zertifikat B2), ολοκληρώνεται τώρα με το γλωσσάριο.

    περισσότερα    
ΔΩΡΕΑΝ σε καθηγητές
Jana und Dino 2 - Arbeitsbuch
ISBN 978-3-19-211061-0

Οι μικροί μαθητές ανακαλύπτουν μαζί με τον Dino στο Arbeitsbuch του 2ου τόμου, που μόλις κυκλοφόρησε, πόσο διασκεδαστικό είναι να διαβάζεις και να γράφεις!

    περισσότερα    
Ladenpreis: 12,80 €
Lehrerangebot: 6,40 €
MIT UNS C1 - Arbeitsbuch
ISBN 978-3-19-611060-9

Μόλις κυκλοφόρησε το MIT UNS C1 - Arbeitsbuch. Ό,τι καλύτερο για ένα απαιτητικό επίπεδο και μια ηλικιακή ομάδα με πολλές απαιτήσεις!

    περισσότερα    
Ladenpreis: 23,00 €
Lehrerangebot: 11,50 €
STARTEN WIR! B1 - Kursbuch
ISBN 978-3-19-066000-1

Η διδακτική σειρά STARTEN WIR! για αρχάριους μαθητές από 16 ετών ξεχωρίζει για το μοντέρνο περιεχόμενο και την ξεκάθαρη δομή της. Τώρα, ολοκληρώνεται με τον τόμο Β1, που προετοιμάζει στοχευμένα για τις απαιτήσεις των εξετάσεων του Zertifikat B1. Μόλις κυκλοφόρησε το KURSBUCH.

    περισσότερα    
Ladenpreis: 23,70 €
Lehrerangebot: 11,85 €

... και για να ξεφύγουμε λίγο

Reihe Lesespaß für Jugendliche

Falscher Verdacht – Lektüre mit MP3-Download
Niveau B1
ISBN 978-3-19-238580-3

Η Amelie είναι πολύ χαρούμενη που βρήκε μια θέση ως μαθητευόμενη σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα. Όμως τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενε ...

    περισσότερα    
Ladenpreis: 8,90 €
Lehrerangebot: 5,34 €

Reihe Spannende Lernkrimis

Tod einer Diva – Fenders dritter Fall – Lektüre mit MP3-Download
Niveau B1
ISBN 978-3-19-198580-6

Ο γνωστός μας ντετέκτιβ Fender σε νέες περιπέτειες. Αυτή τη φορά η υπόθεση τον οδηγεί στα παρασκήνια της όπερας ...

    περισσότερα    
Ladenpreis: 9,60 €
Lehrerangebot: 5,77 €

… και το μάθημα συνεχίζεται!

Webinar „Online unterrichten“ 🖰

Και μην ξεχνάτε:
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις
από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 – 17.00) στα τηλ. 210 600 7801-4

Pendelis 31A
153 43 Ag. Paraskevi - Athen

Τel. 210 600 7803-4
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@hueber-hellas.gr
www.hueber-hellas.gr

Πεντέλης 31
153 43 Αγ. Παρασκευή - Αθήνα

Τηλ. 210 600 7801-2
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@karabatos.gr
www.karabatos.gr

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ευρύτερα γνωστός με τον όρο GDPR (General Data Protection Regulation - EE 2016/679), ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018 και αφορά όσες εταιρείες τηρούν βάσεις δεδομένων με προσωπικά στοιχεία πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις εταιρείες «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» και «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.» φροντίζουμε να τηρούμε όλους τους κανόνες απορρήτου και ασφάλειας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παραχωρείτε για την παροχή επιλεγμένων υπηρεσιών. Αυτές αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη διακίνηση και αποστολή διδακτικού υλικού, ενημερωτικών εντύπων (π.χ. newsletters) και προσκλήσεων σε εκδηλώσεις (και άλλα συναφή) ηλεκτρονικά μέσω e-mail ή μέσω ταχυδρομείου, ταχυμεταφορών (courier) και εταιρειών μεταφοράς δεμάτων, τηλεφωνικών μηνυμάτων (SMS) ή με απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες μας με μοναδικό σκοπό τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής σας και την πληρέστερη ενημέρωσή σας και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να πωληθούν, ενοικιασθούν ή να παραχωρηθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Οι ανήλικοι δύνανται να έχουν πρόσβαση μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, η Επιχείρηση διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες, μόλις λάβει γνώση ότι είναι ανήλικοι. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια κρατικά όργανα.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, διατηρείτε το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και να ζητήσετε τη διόρθωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων σας, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση unsubscribe@karabatos.gr ή unsubscribe@hueber-hellas.gr. Σε περίπτωση που δεν αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα, θεωρούμε ότι έχουμε τη συναίνεση – εξουσιοδότησή σας, για να εξακολουθούμε να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε.