Newsletter
Karabatos group
 
Λίγα λόγια

Ένας ακόμα Σεπτέμβρης, μία ακόμα σχολική χρονιά είναι μπροστά μας. Κι εμείς, μετά από ένα καλοκαίρι δουλειάς αλλά και διακοπών, είμαστε πάλι εδώ με πολλές ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ αλλά και εκπλήξεις που σας περιμένουν στη διάρκεια της χρονιάς.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά από όλους εμάς σε όλους εσάς!

Karabatos group – Η συντακτική σας ομάδα

για τα δημόσια Δημοτικά Σχολεία

Στους συναδέλφους στα δημόσια ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ προτείνουμε για τη νέα σχολική χρονιά τις δύο εγκεκριμένες από το Υπουργείο Παιδείας και πολύ πετυχημένες διδακτικές σειρές, που έχουν αγαπηθεί από καθηγητές και μαθητές:

Μόλις κυκλοφόρησε

Jana und Dino 1 - Arbeitsbuch

Sicher! C1.2 - Glossar

TOPFIT 2 NEU - Glossar

Beste Freunde A1.2 - Mein Grammatikheft

Beste Freunde A2.1 - Mein Grammatikheft


Ladenpreis: 12,80 €
Lehrerangebot: 6,40 €
Jana und Dino 1 - Arbeitsbuch
ISBN 978-3-19-111061-1

Έτσι γεννιέται η αγάπη για τα Γερμανικά! Η Jana και ο Dino γίνονται οι καλύτεροι φίλοι των μικρών παιδιών στην πρώτη τους επαφή με τη γλώσσα. Η καινούρια μας δίτομη μέθοδος διδασκαλίας με τραγούδια, παιχνίδια, κινούμενα σχέδια και άλλα πολλά, εξασφαλίζει μέσα από μία βιωματική προσέγγιση ότι τα παιδιά θα ανυπομονούν για το επόμενο μάθημα.

Μόλις κυκλοφόρησε και το Arbeitsbuch!

    περισσότερα    
Sicher! C1.2 - Glossar
ISBN 978-960-548-051-6

Η επιτυχημένη συνταγή των τρίστηλων γλωσσαρίων ολοκληρώνεται για τη σειρά Sicher! με το Glossar C1.2.

    περισσότερα    

Ladenpreis: 17,80 €
Lehrerangebot: 10,67 €
TOPFIT 2 NEU - Glossar

Επειδή εσείς μας το ζητήσατε!
Το TOPFIT 2 NEU, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας για την εξέταση Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch, τώρα και με γλωσσάριο. Διατίθεται ως δωρεάν download στο site μας: https://bit.ly/2lLoktX

    περισσότερα    


Beste Freunde A1.2 - Mein Grammatikheft
ISBN 978-3-19-591051-4

Beste Freunde A2.1 - Mein Grammatikheft
ISBN 978-3-19-391052-3

Τα Τετράδια γραμματικής για τα κεφάλαια 10-18 του Beste Freunde 1 και 19-27 του Beste Freunde 2 παρουσιάζουν και εξηγούν τα γραμματικά φαινόμενα του βιβλίου και περιέχουν ποικιλία ασκήσεων για την εμπέδωσή τους. Ένα επιπλέον ατού της πολυαγαπημένης σειράς!

    περισσότερα    
Ladenpreis: 9,60 €
Lehrerangebot: 5,77 €
Και μην ξεχνάτε:
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις
από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 – 17.00) στα τηλ. 210 600 7801-4

Pendelis 31A
153 43 Ag. Paraskevi - Athen

Τel. 210 600 7803-4
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@hueber-hellas.gr
www.hueber-hellas.gr

Πεντέλης 31
153 43 Αγ. Παρασκευή - Αθήνα

Τηλ. 210 600 7801-2
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@karabatos.gr
www.karabatos.gr

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ευρύτερα γνωστός με τον όρο GDPR (General Data Protection Regulation - EE 2016/679), ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018 και αφορά όσες εταιρείες τηρούν βάσεις δεδομένων με προσωπικά στοιχεία πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις εταιρείες «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» και «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.» φροντίζουμε να τηρούμε όλους τους κανόνες απορρήτου και ασφάλειας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παραχωρείτε για την παροχή επιλεγμένων υπηρεσιών. Αυτές αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη διακίνηση και αποστολή διδακτικού υλικού, ενημερωτικών εντύπων (π.χ. newsletters) και προσκλήσεων σε εκδηλώσεις (και άλλα συναφή) ηλεκτρονικά μέσω e-mail ή μέσω ταχυδρομείου, ταχυμεταφορών (courier) και εταιρειών μεταφοράς δεμάτων, τηλεφωνικών μηνυμάτων (SMS) ή με απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» και «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.» με μοναδικό σκοπό τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής σας και την πληρέστερη ενημέρωσή σας και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να πωληθούν, ενοικιασθούν ή να παραχωρηθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Οι ανήλικοι δύνανται να έχουν πρόσβαση μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, η Επιχείρηση διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες, μόλις λάβει γνώση ότι είναι ανήλικοι. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια κρατικά όργανα. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, διατηρείτε το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και να ζητήσετε τη διόρθωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων σας, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση unsubscribe@karabatos.gr για την εταιρεία «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» ή unsubscribe@hueber-hellas.gr για την εταιρεία «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.». Σε περίπτωση που δεν αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα, θεωρούμε ότι έχουμε τη συναίνεση – εξουσιοδότησή σας, για να εξακολουθούμε να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε.