Newsletter
Karabatos group
 

Αγαπητές, αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα θέμα, που –όπως μας λέτε συχνά– σας προβληματίζει ιδιαίτερα. Αυτό δεν είναι άλλο από τη δυνατότητα πρόσβασης των μαθητών στις λύσεις μέσα από το site www.karabatos.gr, αλλά και το www.bestefreunde.gr. Για τον λόγο αυτό, αποφασίσαμε το σταδιακό κλείδωμα των λύσεων στις ιστοσελίδες μας. Ξεκινάμε με την αγαπημένη σας σειρά Beste Freunde, ενώ θα ακολουθήσουν και οι αναρτημένες λύσεις των υπόλοιπων τίτλων. Εσείς, πληκτρολογώντας το password karabatos2019 θα μπορείτε να τις ξεκλειδώσετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θα πρέπει φυσικά να έχουμε όλοι υπόψη μας ότι στην εποχή του διαδικτύου δεν υπάρχουν απόλυτα στεγανά. Αυτό, γιατί σε δεκάδες blogs, καθώς και σε μία τουλάχιστον γνωστή ηλεκτρονική πλατφόρμα, μπορεί ο κάθε μαθητής –χωρίς προϋποθέσεις– να αναζητήσει ή ακόμη και να ανεβάσει οπτικοακουστικό υλικό και λύσεις ξενόγλωσσων βιβλίων. Ελπίζουμε ωστόσο, η κίνησή μας αυτή να αποδώσει και να περιορίσει το δυσάρεστο αυτό φαινόμενο.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις νέες μας κυκλοφορίες.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο (210 6007801-4) είναι, όπως πάντα, στη διάθεσή σας σε περίπτωση που έχετε σχετικές απορίες ή χρειάζεστε τυχόν διευκρινίσεις.

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα είμαστε εδώ για εσάς μέχρι και την Παρασκευή, 2 Αυγούστου.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Karabatos group - Η συντακτική σας ομάδα

Μόλις κυκλοφόρησαν

  Jana und Dino

  Beste Freunde Plus A1.1 - Übungsprogramm

  Beste Freunde A1.1 - Mein Grammatikheft

  Deutsch üben, Lesen & Schreiben C1

  Deutsch üben, Wortschatz & Grammatik C1

  MIT UNS B1+ Glossar

  Lesespaß für Jugendliche

  Spannende Lernkrimis

Jana und Dino 1 - Kursbuch
ISBN 978-3-19-101061-4

Έτσι γεννιέται η αγάπη για τα Γερμανικά! Η Jana και ο Dino γίνονται οι καλύτεροι φίλοι των μικρών παιδιών στην πρώτη τους επαφή με τη γλώσσα. Η καινούρια μας δίτομη μέθοδος διδασκαλίας με τραγούδια, παιχνίδια, κινούμενα σχέδια και άλλα πολλά, εξασφαλίζει μέσα από μία βιωματική προσέγγιση ότι τα παιδιά θα ανυπομονούν για το επόμενο μάθημα.

    περισσότερα    
Ladenpreis: 12,80 €
Lehrerangebot: 6,40 €
Beste Freunde Plus A1.1 - Übungsprogramm
ISBN 978-960-548-049-3

Το «συν» στην εμπέδωση της ύλης του Beste Freunde. Με ποικιλία απαιτητικών ασκήσεων, που εξασκούν όλες τις δεξιότητες και εξασφαλίζουν ότι οι μαθητές σας πραγματικά θα κατέχουν την ύλη.

    περισσότερα    
Lehrerbuch ΔΩΡΕΑΝ σε καθηγητές
(περιέχει το Βιβλίο του μαθητή με ενσωματωμένες τις λύσεις των ασκήσεων)
Beste Freunde A1.1 - Mein Grammatikheft
IISBN 978-3-19-391051-6

Το Τετράδιο γραμματικής για τα κεφάλαια 1-9 του Beste Freunde 1. Παρουσιάζει και εξηγεί τα γραμματικά φαινόμενα του βιβλίου και περιέχει ποικιλία ασκήσεων για την εμπέδωσή τους. Ένα επιπλέον ατού της πολυαγαπημένης σειράς!

    περισσότερα    
Ladenpreis: 9,60 €
Lehrerangebot: 5,77 €


Επειδή το υλικό για το ιδιαίτερα απαιτητικό επίπεδο C1 δεν είναι
ποτέ αρκετό, μόλις κυκλοφόρησαν:

Deutsch üben
Lesen & Schreiben C1

ISBN 978-3-19-697493-5

Εξάσκηση για τις δεξιότητες Lesen & Schreiben, με έμφαση στην τυπολογία των εξετάσεων

    περισσότερα    
Ladenpreis: 20,00 €
Lehrerangebot: 12,00 €
Deutsch üben
Wortschatz & Grammatik C1

ISBN 978-3-19-727493-5

Πληθώρα ασκήσεων Λεξιλογίου και Γραμματικής για επιτυχία στο επίπεδο C1

    περισσότερα    
Ladenpreis: 20,00 €
Lehrerangebot: 12,00 €
MIT UNS B1+
Glossar

ISBN 978-960-548-040-0

Η ολοκαίνουρια σειρά για εφήβους MIT UNS που ήδη αγαπήσατε, συμπληρώνεται τώρα και για το Β1+ με το γλωσσάριο.

    περισσότερα    
Ladenpreis: 14,90 €
Lehrerangebot: 8,95 €


Το Καλοκαίρι έφτασε – Καιρός για όμορφες ιστορίες και συναρπαστικά
αστυνομικά γεμάτα δράση!

Lesespaß für Jugendliche
    περισσότερα    
Spannende Lernkrimis
    περισσότερα    
Και μην ξεχνάτε:
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις
από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 – 17.00) στα τηλ. 210 600 7801-4

Pendelis 31A
153 43 Ag. Paraskevi - Athen

Τel. 210 600 7803-4
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@hueber-hellas.gr
www.hueber-hellas.gr

Πεντέλης 31
153 43 Αγ. Παρασκευή - Αθήνα

Τηλ. 210 600 7801-2
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@karabatos.gr
www.karabatos.gr

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ευρύτερα γνωστός με τον όρο GDPR (General Data Protection Regulation - EE 2016/679), ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018 και αφορά όσες εταιρείες τηρούν βάσεις δεδομένων με προσωπικά στοιχεία πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις εταιρείες «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» και «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.» φροντίζουμε να τηρούμε όλους τους κανόνες απορρήτου και ασφάλειας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παραχωρείτε για την παροχή επιλεγμένων υπηρεσιών. Αυτές αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη διακίνηση και αποστολή διδακτικού υλικού, ενημερωτικών εντύπων (π.χ. newsletters) και προσκλήσεων σε εκδηλώσεις (και άλλα συναφή) ηλεκτρονικά μέσω e-mail ή μέσω ταχυδρομείου, ταχυμεταφορών (courier) και εταιρειών μεταφοράς δεμάτων, τηλεφωνικών μηνυμάτων (SMS) ή με απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» και «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.» με μοναδικό σκοπό τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής σας και την πληρέστερη ενημέρωσή σας και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να πωληθούν, ενοικιασθούν ή να παραχωρηθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Οι ανήλικοι δύνανται να έχουν πρόσβαση μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, η Επιχείρηση διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες, μόλις λάβει γνώση ότι είναι ανήλικοι. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια κρατικά όργανα. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, διατηρείτε το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και να ζητήσετε τη διόρθωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων σας, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση unsubscribe@karabatos.gr για την εταιρεία «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» ή unsubscribe@hueber-hellas.gr για την εταιρεία «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.». Σε περίπτωση που δεν αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα, θεωρούμε ότι έχουμε τη συναίνεση – εξουσιοδότησή σας, για να εξακολουθούμε να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε.