Newsletter
Karabatos group
 
Λίγα λόγια

Κάθε νέα σχολική χρονιά κρύβει εκπλήξεις και προκλήσεις.
Εμείς θα είμαστε –όπως πάντα– δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!

Karabatos group - Η συντακτική σας ομάδα

Μόλις κυκλοφόρησε

MIT UNS B2 - Arbeitsbuch

MIT UNS B2 - Arbeitsbuch
ISBN 978-3-19-311060-2

Το Arbeitsbuch B2 της ολοκαίνουριας διδακτικής σειράς για εφήβους είναι τώρα στη διάθεσή σας! Το πλούσιο υλικό, οι στοχευμένες ασκήσεις ανταποκρίνονται στις νέες προκλήσεις του επιπέδου Β2 και εγγυώνται την εμπέδωση της ύλης.

    περισσότερα    

ΔΩΡΕΑΝ σε καθηγητές
Σύντομα κοντά σας

Projekt B2 neu

Όλο το πακέτο προετοιμασίας για τη νέα εξέταση Goethe-Zertifikat B2 –όπως το ξέρετε και το περιμένετε–
σύντομα κοντά σας με:

Testbuch
με 15 πλήρη τεστ
Lehrerbuch
με ενσωματωμένο MP3-CD
Glossar
για όλα τα μέρη της εξέτασης
Schülerheft
με ιδέες και φράσεις για τον
γραπτό και προφορικό λόγο

Γιατί το μπλε βιβλίο είναι εγγύηση ... και για το Β2!

για τα δημόσια Δημοτικά Σχολεία

Για τους συναδέλφους στα δημόσια ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ υπενθυμίζουμε τις δύο
εγκεκριμένες από το Υπουργείο Παιδείας διδακτικές σειρές για τη νέα σχολική χρονιά:

Και μην ξεχνάτε:
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις
από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 – 17.00) στα τηλ. 210 600 7801-4

Pendelis 31A
153 43 Ag. Paraskevi - Athen

Τel. 210 600 7803-4
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@hueber-hellas.gr
www.hueber-hellas.gr

Πεντέλης 31
153 43 Αγ. Παρασκευή - Αθήνα

Τηλ. 210 600 7801-2
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@karabatos.gr
www.karabatos.gr

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ευρύτερα γνωστός με τον όρο GDPR (General Data Protection Regulation - EE 2016/679), ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018 και αφορά όσες εταιρείες τηρούν βάσεις δεδομένων με προσωπικά στοιχεία πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις εταιρείες «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» και «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.» φροντίζουμε να τηρούμε όλους τους κανόνες απορρήτου και ασφάλειας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παραχωρείτε για την παροχή επιλεγμένων υπηρεσιών. Αυτές αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη διακίνηση και αποστολή διδακτικού υλικού, ενημερωτικών εντύπων (π.χ. newsletters) και προσκλήσεων σε εκδηλώσεις (και άλλα συναφή) ηλεκτρονικά μέσω e-mail ή μέσω ταχυδρομείου, ταχυμεταφορών (courier) και εταιρειών μεταφοράς δεμάτων, τηλεφωνικών μηνυμάτων (SMS) ή με απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» και «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.» με μοναδικό σκοπό τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής σας και την πληρέστερη ενημέρωσή σας και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να πωληθούν, ενοικιασθούν ή να παραχωρηθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Οι ανήλικοι δύνανται να έχουν πρόσβαση μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, η Επιχείρηση διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες, μόλις λάβει γνώση ότι είναι ανήλικοι. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια κρατικά όργανα. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, διατηρείτε το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και να ζητήσετε τη διόρθωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων σας, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση unsubscribe@karabatos.gr για την εταιρεία «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» ή unsubscribe@hueber-hellas.gr για την εταιρεία «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.». Σε περίπτωση που δεν αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα, θεωρούμε ότι έχουμε τη συναίνεση – εξουσιοδότησή σας, για να εξακολουθούμε να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε.

Παρακαλώ μην απαντάτε σε αυτό το μήνυμα. Ο λογαριασμός αυτός χρησιμοποιείται μόνο για την αποστολή και δεν μπορεί να λάβει μηνύματα. Για οποιοδήποτε θέμα ή απορία παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο www.karabatos.gr

Αν θέλετε να ΜΗΝ λαμβάνετε αυτό το newsletter, πατήστε ΕΔΩ.

Σύμφωνα με το Νόμο 2472/97 το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam, διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.