Newsletter
Karabatos group
 
Λίγα λόγια

Ήρθε η στιγμή για την καθιερωμένη μας συνάντηση στην Αθήνα. Με χαρά θα σας περιμένουμε –όπως πάντα– να συζητήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο. Έχουμε ετοιμάσει για σας ένα πλούσιο πρόγραμμα με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για όλα τα επίπεδα και φυσικά το σεμινάριο για τη νέα εξέταση Goethe-Zertifikat B2.

Φέτος όμως θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί σας και τα 25 χρόνια της HUEBER HELLAS με ευχάριστες εκπλήξεις για ΟΛΟΥΣ!

Karabatos group - Η συντακτική σας ομάδα

Οι νέες μας κυκλοφορίες:

   MIT UNS! B2 - Kursbuch

   Training ΚΠγ Α

   STARTEN WIR! A1 - DVD

   STARTEN WIR! A2 - Kursbuch

   Ein Feriencamp voller Überraschungen

   Du findest mich nicht! - Fender ermittelt

   Menschen B1.2 - Glossar

MIT UNS B2 - Kursbuch
ISBN 978-3-19-301060-5
Η ολοκαίνουρια διδακτική σειρά για εφήβους είναι εδώ! Ο τόμος για το Β2, με βάση τα νέα δεδομένα, μόλις κυκλοφόρησε. Ό,τι καλύτερο για ένα απαιτητικό επίπεδο και μια ηλικιακή ομάδα με πολλές απαιτήσεις.
    περισσότερα    

ΔΩΡΕΑΝ σε καθηγητές

Training KΠγ Α
ISBN 978-960-465-078-1

Η ολοκληρωμένη προετοιμασία για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας επιπέδου Α. Με ένα συστηματικό πρόγραμμα επανάληψης της ύλης και 10 πλήρη τεστ.

Το Lehrerbuch ακολουθεί τη γνωστή μας συνταγή και περιέχει επιπλέον το MP3-CD.

    περισσότερα    
STARTEN WIR! A1 - DVD
ISBN 978-3-19-596000-7

Μόλις κυκλοφόρησε το DVD για τον τόμο Α1 του STARTEN WIR!, της νέας μας σειράς για αρχάριους ενήλικες. Περιέχει 2 βίντεο ανά κεφάλαιο, τα οποία αξιοποιούν τη διδαγμένη ύλη και προσφέρουν στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή στις γερμανόφωνες χώρες.

    περισσότερα    

ΔΩΡΕΑΝ μόνο σε καθηγητές και ΚΞΓ που χρησιμοποιούν την αντίστοιχη διδακτική σειρά στην τάξη

Ladenpreis: 23,00 €
Lehrerangebot: 11,50 €
STARTEN WIR! A2 - Kursbuch
ISBN 978-3-19-046000-7

Η διδακτική σειρά STARTEN WIR! για αρχάριους μαθητές από 16 ετών, που ξεχωρίζει για το μοντέρνο περιεχόμενο και την ξεκάθαρη δομή της, συνεχίζεται τώρα με τον τόμο Α2. Μόλις κυκλοφόρησε το KURSBUCH.

    περισσότερα    
Ein Feriencamp voller Überraschungen
ISBN 978-3-19-008580-4

Εγκαινιάζουμε την καινούρια μας σειρά Lesespaß für Jugendliche (A1-A2) με τον τίτλο Ein Feriencamp voller Überraschungen (A1). Η σειρά απευθύνεται σε μαθητές από 11 ετών, περιέχει πλούσια εικονογράφηση σε μορφή comics, ασκήσεις με τις λύσεις τους και συνοδεύεται από online ακουστικό υλικό.

    περισσότερα    

Ladenpreis: 8,90 €
Lehrerangebot: 5,34 €
Du findest mich nicht! - Fender ermittelt
ISBN 978-3-19-208580-2

Για τους λάτρεις των αστυνομικών ιστοριών ήρθε η καινούρια σειρά Spannende Lernkrimis (Α1-Α2), που κάνει πρεμιέρα με τον τίτλο Du findest mich nicht! - Fender ermittelt (A1). Η σειρά απευθύνεται σε εφήβους και ενήλικες, περιέχει πλούσια εικονογράφηση, ασκήσεις με τις λύσεις τους και συνοδεύεται από online ακουστικό υλικό.

    περισσότερα    

Ladenpreis: 9,60 €
Lehrerangebot: 5,77 €

Ladenpreis: 12,80 €
Lehrerangebot: 6,40 €
Menschen B1.2 - Glossar
ISBN 978-960-548-031-8

Η επιτυχημένη συνταγή των τρίστηλων γλωσσαρίων συνεχίζεται και με το Menschen B1.2 - Glossar.

    περισσότερα    
Και μην ξεχνάτε:
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις
από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 – 17.00) στα τηλ. 210 600 7801-4

Pendelis 31A
153 43 Ag. Paraskevi - Athen

Τel. 210 600 7803-4
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@hueber-hellas.gr
www.hueber-hellas.gr

Πεντέλης 31
153 43 Αγ. Παρασκευή - Αθήνα

Τηλ. 210 600 7801-2
Fax 210 600 7800
E-Mail: info@karabatos.gr
www.karabatos.gr

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ευρύτερα γνωστός με τον όρο GDPR (General Data Protection Regulation - EE 2016/679), τίθεται σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018 και αφορά όσες εταιρείες τηρούν βάσεις δεδομένων με προσωπικά στοιχεία πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις εταιρείες «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» και «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.» φροντίζουμε να τηρούμε όλους τους κανόνες απορρήτου και ασφάλειας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παραχωρείτε για την παροχή επιλεγμένων υπηρεσιών. Αυτές αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη διακίνηση και αποστολή διδακτικού υλικού, ενημερωτικών εντύπων (π.χ. newsletters) και προσκλήσεων σε εκδηλώσεις (και άλλα συναφή) ηλεκτρονικά μέσω e-mail ή μέσω ταχυδρομείου, ταχυμεταφορών (courier) και εταιρειών μεταφοράς δεμάτων, τηλεφωνικών μηνυμάτων (SMS) ή με απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» και «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.» με μοναδικό σκοπό τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής σας και την πληρέστερη ενημέρωσή σας και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να πωληθούν, ενοικιασθούν ή να παραχωρηθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Οι ανήλικοι δύνανται να έχουν πρόσβαση μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, η Επιχείρηση διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες, μόλις λάβει γνώση ότι είναι ανήλικοι. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια κρατικά όργανα. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, διατηρείτε το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και να ζητήσετε τη διόρθωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων σας, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση unsubscribe@karabatos.gr για την εταιρεία «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» ή unsubscribe@hueber-hellas.gr για την εταιρεία «ΧΟΥΜΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.». Σε περίπτωση που δεν αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα, θεωρούμε ότι έχουμε τη συναίνεση – εξουσιοδότησή σας, για να εξακολουθούμε να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε.

Παρακαλώ μην απαντάτε σε αυτό το μήνυμα. Ο λογαριασμός αυτός χρησιμοποιείται μόνο για την αποστολή και δεν μπορεί να λάβει μηνύματα. Για οποιοδήποτε θέμα ή απορία παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο www.karabatos.gr

Αν θέλετε να ΜΗΝ λαμβάνετε αυτό το newsletter, πατήστε ΕΔΩ.

Σύμφωνα με το Νόμο 2472/97 το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam, διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.