Η εταιρεία μας
 Η εταιρεία μας  
Την άνοιξη του 1991 η εταιρεία «ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - Γερμανικές Εκδόσεις» κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του ξενόγλωσσου βιβλίου. Σύντομα θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους καθηγητές Γερμανικών και βρίσκει την πιο θερμή ανταπόκριση. Μέχρι σήμερα η εταιρεία μας έχει εκδώσει πάνω από 200 τίτλους.

Δύο χρόνια αργότερα ο Χρήστος Καραμπάτος ιδρύει σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Hueber με έδρα το Μόναχο και την εταιρεία Hueber Hellas. Έτσι δημιουργείται το ισχυρότερο εκδοτικό γκρουπ στον τομέα «Γερμανικά ως ξένη γλώσσα» στην Ελλάδα.

Στις ψηφιακές μας σελίδες έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε και τις εκδόσεις Hueber Hellas. Αντίστοιχα, τίτλοι των «Γερμανικών Εκδόσεων» φιλοξενούνται στο διεθνή κατάλογο των εκδόσεων Hueber και διακινούνται στην παγκόσμια αγορά.

Το πρόγραμμά μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εκδόσεων για όλες τις βαθμίδες της διδασκαλίας και για όλες τις ηλικιακές ομάδες και συνεχώς εμπλουτίζεται. Ένα επιτελείο από έμπειρους συγγραφείς, συντάκτες, μεταφραστές, επιμελητές, διορθωτές και γραφίστες εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο για τον καθηγητή, όσο και το μαθητή, όπως μπορείτε να δείτε στις σελίδες του καταλόγου μας. Ταυτόχρονα, στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε συνεχώς, να προβλέπουμε και να ικανοποιούμε τις επιθυμίες σας, με την παράλληλη δέσμευση να προσπαθούμε για τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας του γερμανικού εκπαιδευτικού βιβλίου στη χώρα μας.

Άλλωστε καμία από τις επιτυχίες μας δε θα είχε αξία, αν δε στηριζόταν στην ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον εκδοτικό οίκο και όλους εσάς.